SAYA SAYANG RICCO IRZWIN SYAZRYN FOREVER . no doubt & never lie . love Y0u soo much ! i really mean it . . mwuax >.<

Monday, April 25, 2011

jom join CONTEST BLOG PALING WONDERFUL by Nadia Johary

assalamualaikum >.<

link c0ntest

join contest lae .... cntest kale ne pla sal CONTEST BLOG PALING WONDERFUL . wonderful ke blog sa ne ??? haha .. sa taw tak laa wnderful blog ne tp sa join sbb nak mmeriahkn cntest ne jaa ... mnatw ttba blog sa jd plihan mnang ... haha . *kidding* >.< 

tiap cntest mstii ada syarat kn ??? ne laa syarat2 nya ::

  • pling wajib lau nak join cntest ne cnfrm kna jd follower DHIA'S BLOG
  • suma urg bule join , tak kesah llki / pmpuan ...
  • Blog yang dikira 'WONDERFUL' tak kesah lah cantik ke, comel ke, smart ke, hensem ke, macho ke, pendek cerita, yang berjaya menambat hati aku gitu,..cewahh,..HANYA 1 BLOG TERPILIH SEBAGAI PEMENANG,... [<= ayat ne sa ambik dr dhia's blog]
  • jgn lpa bt satu entry sal cntest && DHIA's BLOG taw ... ltak bnner skali yaa ...
  • tag kn laa kat 5 urg kwn2 korg y ad blog yea ^.^ psti kn kwn2 korg taw kna tag ...
  • Letak banner contest di sidebar blog anda dan link-kan terus ke entry DHIA'S BLOG
  • last but not least , jgn pla korg lpa nak ltak link entry korg kat cmmnt box DHIA'S BLOG , okke .. nt taktaw pla korg ada join cntest tuu ....:]
nak ceta sal DHIA'S BLOG :: walaupn nampk smple ja sis nadia pny blog  tp really nice ... ceta2 y dkngsi kn pn agak mnrik jga ... itu jaa y sa taw ..sa pn tak pndai nak mgarng2 ne .. da la tak mnat nak tls karangn .. ngee !! :] pa2 pn mmg sa like sis pnya blog ...
tarikh tutup :: 15mei2011 ...
thx iza tag sa =.=

now , masa tuk sa tag mereka ::


st0rym0orie sua abis daa ~ laen arii smbung ceritera baru =.= chi0w luu , deydaa .

3 comments:

Nadia Johary said... BALAS

Thank you sebab join contest ni,...btw, good luck yea! XD

nizah said... BALAS

u'r wlcme ...
thanks :]

cinta nabella said... BALAS

hey :) carik shtbox g mane tah ..huhu..dri smlm lg kot..nizah jom vote farah ..just klik like dkat sni http://www.facebook.com/photo.php?fbid=169275899793173&set=a.169275513126545.67284.149160285138068&type=1

or lebih detail ..baca entry di kaupelangi@cintanabella